This topic contains 96 replies, has 35 voices, and was last updated by  Brett 1 week, 5 days ago.

Viewing 17 posts - 81 through 97 (of 97 total)
  • Author
    Posts
  • #68677
     Nelson 
    Participant

    Yes, it does it from the boot, the only thing that runs is the visual pinball, and the other tables work perfect, this is the only one that generates that problem, and it just opens, and without playing, you can see the freeze in the lights. .. Adams Family, Terminator 2, F14 Tomcat, Gilligans Island, Batman, LW3, Hook, Tales of the Arabian Nights and others,  works OK!

    Regards!

    #68679
     TNT2 
    Participant
    Member

    Hmmmm…..I was going to suggest posting your video options in preferences but if it only happens on this table that wouldn’t appear to be the issue.

    #68680
     randr 
    Keymaster
    ModeratorMember

    Only thing I can think of is try different backglass maybe. Pick anyone just rename it same as table don’t matter what it is

    forget that! I see your single monitor. Make sure b2s is disabled under dof preferences

    #68707
     Nelson 
    Participant

    Here me configs:

    config_video_VPX
    config_keys_VPX

    The option “disable B2S” is marked, the capture takes it before marking it, both ways I have the same problem.

    Thanks again.

    Best regards.

    Nelson.

    Attachments:
    #68716
     TNT2 
    Participant
    Member

    I know for me once I enabled Forced Exclusive Fullscreen and Brute Force AA I got much more stable performance once changing the V-sync to match my monitor refresh rate.

    TerryRed is one of the performance gurus maybe he has some ideas.

    #68718
     Nelson 
    Participant

    I check “Forced Exclusive Fullscreen and Brute Force AA” and was worst :cry:   :negative:

    #68719
     randr 
    Keymaster
    ModeratorMember

    Some strange screen resolutions you have to choose from! Disable AO, set your FPS limit to 1 and  pretender to 1 but really looks like a video card issue or driver issue.

    #68721
     The Loafer 
    Participant
    Member

    Funny, I was playing Avengers last night and I had the same problem, basically freezes where it pauses then starts up… and I’m running an i7 4 ghz and NVidia 980.  Perhaps windows was updating in the background but funny, this is the first time I see this and now I read someone else is having a similar issue…

    #68730
     cyberpez 
    Participant

    Also..  what version are you using..  The original I posted had some large images in it.  HF help normalize them.  I had posted a link at some point, but don’t remember if I ever actually posted an official version.  Real Life has been a haze for a couple months..  and my cab is still down :(    I have a newer even better version I’m just waiting to check out myself first.

     

    Looks like I got rid of whatever version I had linked too..   :scratch:    Here is my current.

     

    https://www.dropbox.com/s/0ztc5qatzh2pf9q/Back%20To%20The%20Future%20%28Data%20East%201990%29%201.3.vpx?dl=0


    Some users who have liked this topic:

    • avatar
    • avatar
    • avatar
    2 users thanked author for this post.
    #68733
     Nelson 
    Participant

    Some strange screen resolutions you have to choose from! Disable AO, set your FPS limit to 1 and pretender to 1 but really looks like a video card issue or driver issue.

    Activate the options in this way, and it did not work.
    Remember that this is the only table that has this problem.
    Thank yours Very much to all answers :good:
    If I can’t get it to work, I will continue using the version VP 9.xx that if it works for me, it hurts and I wanted to leave everything in VPX that I have almost all the tables that I like.
    #68736
     Nelson 
    Participant

    Also.. what version are you using.. The original I posted had some large images in it. HF help normalize them. I had posted a link at some point, but don’t remember if I ever actually posted an official version. Real Life has been a haze for a couple months.. and my cab is still down :( I have a newer even better version I’m just waiting to check out myself first. Looks like I got rid of whatever version I had linked too.. :scratch: Here is my current. https://www.dropbox.com/s/0ztc5qatzh2pf9q/Back%20To%20The%20Future%20%28Data%20East%201990%29%201.3.vpx?dl=0

    YYEEEESSSSSSS SRRRR!!!!

    I have the Original, V1.0, I download this 1.3, IT WORK OOOOOKKKKK!!! :yahoo:   :yahoo:   :yahoo:   :yahoo:

     

    Thank you very much Cyberpez !!


    Some users who have liked this topic:

    • avatar
    • avatar
    #68741
     randr 
    Keymaster
    ModeratorMember

    Great!

    #68744
     TNT2 
    Participant
    Member

    Funny, I was playing Avengers last night and I had the same problem, basically freezes where it pauses then starts up… and I’m running an i7 4 ghz and NVidia 980. Perhaps windows was updating in the background but funny, this is the first time I see this and now I read someone else is having a similar issue…

    Wow. Wouldn’t think you would have issues with a 980.

    #68758
     Thalamus 
    Participant
    ContributorMember

    It’s not like VP is bug free. Been many months now since I had kind of same issue. It required a reboot. Might be a one time thing. Wish I had a 980 :)

    #70149
     TNT2 
    Participant
    Member

    Amazing work on this!

    #73843
     Brett 
    Participant

    Getting script errors. see attached.

    Attachments:
    #73846
     Brett 
    Participant

    deleted and reloaded and it’s fine now. no idea what that was about! Nice work!

Viewing 17 posts - 81 through 97 (of 97 total)

You must be logged in to reply to this topic.

©2018 VPinBall.com

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

Create Account