Forum Replies Created

Viewing 20 posts - 1 through 20 (of 228 total)
  • Author
    Posts
  • #212381
    rgarriott
    Participant
    @rgarriott
    Member

    Thanks again. It looks fantastic.

    1 user thanked author for this post.
    #210878
    rgarriott
    Participant
    @rgarriott
    Member

    You could try checking alternate depth processing in the graphics tab in VPX. This usually works for the AMD gpu’s. Give it a shot and see how it works for ya.

    • This reply was modified 2 weeks, 2 days ago by rgarriott.
    #210375
    rgarriott
    Participant
    @rgarriott
    Member

    Tool is one of my favorites also.  Keep up the good work.

    #208710
    rgarriott
    Participant
    @rgarriott
    Member

    Looks great. I have only heard of the arcade pole position. Will be checking it out tonight. Thanks again for your time.

    #208220
    rgarriott
    Participant
    @rgarriott
    Member

    Looks fantastic. Thank you.

    #207503
    rgarriott
    Participant
    @rgarriott
    Member

    Looks very nice great job. Just a tidbit that i ran into, i started out with the ford starter solenoid and they sounded great. I ended up loosing 2 within the first 4 months or moderate play. I made the switch to seimans contactors. They dont have quite the thunk but more reliable in the end. Just something to think about.

    #207232
    rgarriott
    Participant
    @rgarriott
    Member

    They are not available at this time. Hopefully soon.

    10-4. Im sure there will be lots of people interested in these. Myself included. Keep up the good work.

     

    #207206
    rgarriott
    Participant
    @rgarriott
    Member

    Very Impressive they look top notch. Are they available for download?

    • This reply was modified 1 month ago by rgarriott.
    1 user thanked author for this post.
    #206330
    rgarriott
    Participant
    @rgarriott
    Member

    Im glad it worked out for ya. I misspoke when I said to update the sapphire, it was the Radeon drivers I updated.

    #206300
    rgarriott
    Participant
    @rgarriott
    Member

    I had the same issue and found the fix. I went to the Amd site and downloaded the latest sapphire updates. Worked like a charm. Everything is clear and smooth , no pixelated screen. Be sure to have alternate buffering selected in your video options. Hope it works for ya.

    #204380
    rgarriott
    Participant
    @rgarriott
    Member

    Well after checking every possible resolution combo and checking and unchecking all possible settings it was  still a no go.
    But I decided to just download the newest drivers for the amd sapphire gpu just to make sure its all up to date. Its worth a shot. Low and behold after new updated drivers and a reset, Bamm we are back in crisp 4K pinball.

    #204288
    rgarriott
    Participant
    @rgarriott
    Member

    @outhere I used those settings On my old 480 sapphire, but those dont work for the 5700. The real fuzzy pics are with the buffer setting but thats the only way i can use F6 mode.

    #204183
    rgarriott
    Participant
    @rgarriott
    Member

    As a note Im on a new Ryzen 7 processor and 5700 Sapphire gpu.

    #204180
    rgarriott
    Participant
    @rgarriott
    Member

    188880D5-60FF-44D4-81F4-B5700967CC271D26F926-0481-45C6-B3E6-8D057E33D95051E4FB54-AA41-4E89-A7C5-1EF99A1223A886C06C87-C7EF-4EFF-94CB-CDC3EAA01940BC1F0381-04C6-447A-8688-E9CF2E4DDE4BC56E696A-6F02-429A-8CEE-B7CD06B8DB88Good morning everyone. Im having a little pixelated issue myself. I have a dotted line from the bottom right of my screen to the top left corner of the playfield. Is is only visible while playing in vpx. The pixels are not there while on the internet or other programs.
    Issue #2  is that while using F6 camera mode everything is real pixelated.

    #203765
    rgarriott
    Participant
    @rgarriott
    Member

    Very nice. Thanks for the update.

    #203063
    rgarriott
    Participant
    @rgarriott
    Member

    Fastdraw has made a stripped down version over at vpuniverse. The graphics are all there but not the code.

    #202779
    rgarriott
    Participant
    @rgarriott
    Member

    When you were setting things up did you register your displays with pinupPlayerConfigDisplays?

    #202633
    rgarriott
    Participant
    @rgarriott
    Member

    Thanks for the update @bord.  Fantastic as always.

    #202430
    rgarriott
    Participant
    @rgarriott
    Member

    Alright I did some work, and got it going again.  I was adding my playfield and BG pixels to get my corrodent number instead of just using the BG number of 1920.  Alls good, Thanks agian

    #202425
    rgarriott
    Participant
    @rgarriott
    Member

    Ill give that a try shorty, but as I remember u put it in the same location as i did with the other locations correct?



    @outhere

Viewing 20 posts - 1 through 20 (of 228 total)