This topic contains 134 replies, has 34 voices, and was last updated by  TNT2 2 years, 6 months ago.

Viewing 20 posts - 21 through 40 (of 135 total)
  • Author
    Posts
  • #39607
     Mark70 
    Participant
    Member

    Yeees it works with the latest VPX Beta (2818).

    Thank you very much Daryl, it is so cool to have this gem for the cab.   :good:

    --------------------------------------------------------------------------------------------------
    I am looking for T2 cabinet decals, please send pm for offers.
    --------------------------------------------------------------------------------------------------

    #39610
     STAT 
    Participant
    MemberContributor

    Outstanding – thanks very much Daryl !

    Edit: here are my Media Files, just Daryls Wheel (PNG now) and IC, added my 2 Flyers … if you want.

    Attachments:
    3 users thanked author for this post.
    #39613
     bord 
    Participant
    MembervipContributor

    This is a really unique and creative approach. I fired this up last night and couldn’t believe how well-done it is so far. Way to think outside the box!

    #39633
     WED21 
    Participant

    I’m using 10.2.0.0 and it happens when I go thru the ramps when it drops into the lanes. Hope that helps. This table is great so far as long as I don’t hit the ramp lol!

    Can you debug this a bit for me? Edit the KISSCore.vbs file. Near the bottom is: Sub FlashForMS( Add debug lines just after that.. msgbox TotalPeriod msgbox BlinkPeriod msgbox Finalstate Exit Sub


    Run it .. when you hit the ramp, note the 3 values shown and press enter each time to get past it. After you do this a couple times then change it to a quick exit sub, so that you can atleast play it while I figure out what is different. Sub FlashForMS Exit Sub .. ..

    Her ya go! Left and Right ramp both gave me the same code: 1000, 50, 0 The only places I got errors was on the ramps but while I was doing this I got codes on these spots as well, just in case you need them too! Right spinner: 500, 50, 0 Right Bank: 1000, 50, 0 Center Hole: 1500, 30, 0 Hope this helps! Btw this is amazing as I am a HUGE KISS fan!!

    Well those are the expected values going in … they basically flash the red flasher domes on the left & right side. Two more things if you could: In Vp Help->About I am running 10.2.0 Rev 2798 32 bit. What is yours? Can you run as admin and see if that makes any difference? Just wondering if the ExecuteGlobal is working. I assume to that you can play JP Pokemon without issue? That new FlashForMS code is in his table as well. [/quote

    I’m running 10.2.0 Rev 2774 32 bit. Run as Admin and I can play Pokemon with no problem.

    #39634
     Daryl 
    Participant
    Member

    2774

    I think that is just a bit too old ..

    from the beta thread where the FlashForMS was implemented, I believe we needed this added feature:

    rev2778 is up:

    – fix timer handling for flashers
    – add Duration property to the light element (see changelog.txt and CommandReference.txt for details)
    – revert park pos to 0.1667, and enable park pos also for non-mech plunger

    FlashForMS makes this call which will fail for your version…

    MyLight.Duration 2, TotalPeriod, FinalState

    #39636
     Paulo Carvalho 
    Participant

    Hey thanks for this awesome release. The table looks great in the cab!

    I had to update UltraDMD to 1.4 to get it to go, not sure of my previous version. The new installer makes it painless.

    Grab 1.4 here -> https://ultradmd.wordpress.com/download/

    [Paulo Carvalho Mobile - 204-294-4389]
    http://www.pinballowners.com/paulohotline
    "Life is like pinball, your always trying to keep your balls in play, but in the end, they drop down the middle :)"

    #39641
     Jack 
    Participant

    Can’t wait to try this ! I am new to UltraDMD so hope I can get this to run on my Cab ! Thanks man !

    #39642
     TXT11 
    Participant
    Member

    Don’t you love this community…. Daryl has already posted an updated table under the Google Drive… Legend !!

     

    #39643
     Noslet 
    Participant
    MemberContributor

    The latest update gives me a script error. Using dev 2820.  But awesome table! :yahoo:

    Ah

    Attachments:
    #39648
     Daryl 
    Participant
    Member

    The latest update gives me a script error. Using dev 2820. But awesome table! :yahoo:

    Update the .vbs files as well.. the error is calling a new .vbs routine.

    1 user thanked author for this post.
    #39660
     Noslet 
    Participant
    MemberContributor

    The latest update gives me a script error. Using dev 2820. But awesome table! :yahoo:

    Update the .vbs files as well.. the error is calling a new .vbs routine.

    Mmm that I forgot, thanks Daryl  :good:

    Ah

    #39677
     Jack 
    Participant

    Looks really awesome ! This must have been a lot of work ! But I do have a problem with the latest build (1025) The ball does not drain between the flippers, but seems to be lying between the flippers. Like there is an invisible wall. What could be the problem ? Am I missing something ?

    #39695
     Daryl 
    Participant
    Member

    Looks really awesome ! This must have been a lot of work ! But I do have a problem with the latest build (1025) The ball does not drain between the flippers, but seems to be lying between the flippers. Like there is an invisible wall. What could be the problem ? Am I missing something ?

    OOps that is my testing wall.. just click on the funky shape in the editor and remove that wall/box.

    #39730
     Jack 
    Participant

    That did it Daryl! Thanks !

    #39747
     kurt mueller 
    Participant

    Hi,

    fantatic table like it but there is one problem no music fx sound is okay.  Musicfiles are in vp\Music any ideas ?  VPX ver 10.2.0 Rev 2798, Ultra DMD ver 1.3. Updated Ultra DMD to ver 1.4 same problem.

    Tanks for any help and sorry for my poor englisch.

    Karlson

    #39749
     Daryl 
    Participant
    Member

    Hi, fantatic table like it but there is one problem no music fx sound is okay. Musicfiles are in vp\Music any ideas ? VPX ver 10.2.0 Rev 2798, Ultra DMD ver 1.3. Updated Ultra DMD to ver 1.4 same problem. Tanks for any help and sorry for my poor englisch. Karlson

    You should have bg_xxx.mp3 files in music – okay.. try playing one or two outside of VP .. just on your pc make sure they are playing fine there. if they dont play on your pc then it could be a codec issue.

    They are set to play to the background music channel ..So go into VP and check preferences->Audio, check the play Music section perhaps change the card/port that its assigned there and see if that corrects the issue.

    #39757
     Johngreve 
    Participant
    Member

    Wow….I love this!

    Plays great….music sounds terrific and the graphics and toys look great too. What a great table!

    You’d never know that there isn’t a ROM running this beast….what an achievement by you Daryl. Thanks very much for sharing your very fine work with “the commoners”,I’m totally not worthy. ?

    One question….when trying to enter  my initials on the high score screen on the DMD the DMD keeps going blank,then I have to push in the launch button to illuminate the the DMD again to try to get the initials entered. It’s really tricky and to be honest I haven’t been able to accomplish this yet.Im using build 1022,I see that there is a newer build now,maybe that addressed that? I’ll check the new build out ASAP.

    Thanks once again!!

    #39760
     Daryl 
    Participant
    Member

    Wow….I love this! Plays great….music sounds terrific and the graphics and toys look great too. What a great table! You’d never know that there isn’t a ROM running this beast….what an achievement by you Daryl. Thanks very much for sharing your very fine work with “the commoners”,I’m totally not worthy. ? One question….when trying to enter my initials on the high score screen on the DMD the DMD keeps going blank,then I have to push in the launch button to illuminate the the DMD again to try to get the initials entered. It’s really tricky and to be honest I haven’t been able to accomplish this yet.Im using build 1022,I see that there is a newer build now,maybe that addressed that? I’ll check the new build out ASAP. Thanks once again!!

    I havent been able to duplicate this .. are you running UltraDMD 1.4? You should see > –   < with the – flashing between a letter and the minus sign. Left/right flippers to change and plunger / enter to select.

    #39766
     Jesperpark 
    Participant
    Member

    @Daryl

    I am having the same issue as @johngreve with the DMD.  It was what i meant in my first post but not described as accurately as John did

    I am running 1.4, but i got my initials in as i wanted my high score  B-)

    #39769
     karlson18 
    Participant

    You should have bg_xxx.mp3 files in music – okay.. try playing one or two outside of VP .. just on your pc make sure they are playing fine there. if they dont play on your pc then it could be a codec issue. They are set to play to the background music channel ..So go into VP and check preferences->Audio, check the play Music section perhaps change the card/port that its assigned there and see if that corrects the issue.

    Thanks taht did it, plays great and with music it feels much better, great job :good:   :good:

Viewing 20 posts - 21 through 40 (of 135 total)

You must be logged in to reply to this topic.

©2019 VPinBall.com

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Vpinball.com

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

Create Account