Currently, there are 0 users and 1 guest visiting this topic.
Viewing 3 posts - 1 through 3 (of 3 total)
  • Author
    Posts
  • #102485
    Rastan350
    Participant
    @rastan350

    Hello,

    Just got LEDWiz setup with a Launch button and 2 beacons. If I test the ports with LEDBlinky everything works and lights up as expected. I have added the LEDWiz ID#1 to DOF Config tool and set the port assignments, downloaded the config files and replaced.

    I get nothing in the DOF tester tool or on any table. I also have a SainSmart, Teensy and Pinscape. I am not sure what else to try at this point. I am sure I a missing something stupid. Any help would be very appreciated as always.

    From what I can tell from the log it is detecting the LEDWiz at ID#1.

    Log is attached.

    Thanks,

    Nick

    Attachments:
    #125883
    NORTHERNLITEZ
    Participant
    @northernlitez

    Did you ever find a solution to your problem.   I went through the same steps as you and I can’t get the ledwiz to work with DOF.  The buttons work fine in pinup popper but not in visual pinball :-( just as you I generated the config files, placed them in the proper folder.  B2S shows that DOF is functional with no errors my buttons just don’t work.. Very frustrating

     

    Dave

    #137823
    Rastan350
    Participant
    @rastan350

    Dave,

    Sorry just saw your reply now. I know it’s been a while and I don’t even remember what my issue was. I want to say my Pinscape LEDWiz ID was conflicting with my true LEDWiz. I had to change the Pincscape ID via the config tool. If you are still having issues PM me and I can try to help you.

    Thanks,

    Nick

Viewing 3 posts - 1 through 3 (of 3 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.

©2019 VPinBall.com

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

Create Account