This topic contains 171 replies, has 29 voices, and was last updated by  NailBuster 5 months, 2 weeks ago.

Viewing 20 posts - 41 through 60 (of 172 total)
  • Author
    Posts
  • #82065
     randr 
    Keymaster
    ModeratorMember

    Finally updated to released version and realized its  missing the option to exit or shutdown from this frontend. I used shutdown a lot in other frontends hope this can be added?

    ********************************************************
    Messing with the VPinball app and push notifications.
    So if you haven't downloaded app yet what are you waiting for!?
    *******************************************************

    #82067
     TerryRed 
    Moderator
    MemberContributorModerator

    Finally updated to released version and realized its missing the option to exit or shutdown from this frontend. I used shutdown a lot in other frontends hope this can be added?

    It definitely has those options….

    You can either assign a button for “System Menu” which gives you all those options of Shutdown, Restart, Exit…

    …or you can “select” (not start) a table, and then scroll to the left to see the “System Menu” as well.

     

    I think everyone is so used to PBX, they don’t realize they have other options for navigation.

    1 user thanked author for this post.
    #82069
     TerryRed 
    Moderator
    MemberContributorModerator

    For FX2 I used nukelauncher everything is working like it should but when I escaped the game, I have to hit my exit button twice to get back to the main menu everything else is one push of the button what do I need to add to compensate for that

    Configure PuPCloser to close whatever Process, or WinTitle you need to close for FX2 when exiting your table in the Close Script section for FX2.

    #82072
     outhere 
    Participant
    MemberContributor
    I tried some ideas in their earlier but I'm not very good at that stuff
    
    #82077
     Queniart 
    Participant
    Member

    Bonjour a tous comment configure futuredmd avec pinupmenu merci

    #82110
     NailBuster 
    Moderator
    ModeratorMember

    For FX2 I used nukelauncher everything is working like it should but when I escaped the game, I have to hit my exit button twice to get back to the main menu everything else is one push of the button what do I need to add to compensate for that

    you’re using a luancher inside of a launcher :)  so i’m guess the first exit key is being ‘eaten’ by nukelauncher…. and then Popper can read the 2nd press.

    no need for nukelauncher.. check the pinup forums as others have setup/run fx2 (non-steam) directly.

    #82112
     outhere 
    Participant
    MemberContributor
    Can FX2 and/or FX3 be set up so it stops at number of players And after you put in the number of players it will continue?
    
    #82232
     outhere 
    Participant
    MemberContributor
    On the menu bar is there a way to move the buttons to different locations
    
    #82233
     NailBuster 
    Moderator
    ModeratorMember
    On the menu bar is there a way to move the buttons to different locations
    

    not sure i understand question….  all buttons? which buttons?  and move like display position or position within popper menus?

    #82234
     outhere 
    Participant
    MemberContributor

    On the menu bar is there a way to move the buttons to different locations

    not sure i understand question…. all buttons? which buttons? and move like display position or position within popper menus?

    Move the buttons in different locations within the menu area..
     Like when,  Play game button comes up move the home list button next to it
    
    #82236
     NailBuster 
    Moderator
    ModeratorMember

    nope… menu is currently fixed.

    #82238
     outhere 
    Participant
    MemberContributor
    OK thanks for the quick response, hopefully in the future you will
    make it flexible
    
    #82279
     Mark70 
    Participant
    Member

    Hi, a small finding within the game manager, I believe the lookup table for manufacturer is assigned to the wrong field.  It is assigned to “Tags” instead of “Manufacturer”)

    --------------------------------------------------------------------------------------------------
    I am looking for T2 cabinet decals, please send pm for offers.
    --------------------------------------------------------------------------------------------------

    #82281
     NailBuster 
    Moderator
    ModeratorMember

    Hi, a small finding within the game manager, I believe the lookup table for manufacturer is assigned to the wrong field. It is assigned to “Tags” instead of “Manufacturer”)

    yes it was the labels that were in the wrong spot…  if you are on the FB PinUP Group i released an update this morning…

    I will update here once a few people give it the OK.

    #82487
     JSpradlin 
    Participant

    This may be a dumb question, but are there instructions for setting up VP9 and VPPhysMod to run older tables? I’m sure it’s something simple I’m missing. Does it have to do with EMU name and file type?

    #82488
     outhere 
    Participant
    MemberContributor

    In emulators click on launch set up then click on open examples

    #83009
     Queniart 
    Participant
    Member

    hello voila my problem pinup at the start of the pc

    Attachments:
    #83028
     NailBuster 
    Moderator
    ModeratorMember

    hello voila my problem pinup at the start of the pc

    that error is when Popper cannot startup the PinUP Player Displays.    Try and get PinUP Player VPX tables working outside of Popper (manually) before trying Popper Menu… seems you have a problem with the Player first.  (make sure anti-virus didn’t block player…etc).

    #86018
     VPinKrusty 
    Participant

    Hi und thanks a ton for this excellent front end system :good: !

    It works pretty flawless here and I really enjoy the arcade atmosphere it adds to my diy vpin.

    May I ask  three little quenstions?

    • How do I edit the font, its size and its colour that is shown on the backglass?
    • Is it a featured behavior that when exiting a table PinUp Popper switches to the next table in the playlist on its own?
    • Sometimes PinUp Popper confuses media files when two tables share an almost identical name (e.g. “TableXXX-Mod” and “TableXXX-Mod2”). Suddenly a wheel image used for table 1 is also shown for table 2 etc. Any tips here that help PinUp Popper to associate the right media files better?

    I appreciate any help and now I’m going to enjoy a little game  B-)

    Krusty

    #86033
     NailBuster 
    Moderator
    ModeratorMember

    Hi und thanks a ton for this excellent front end system :good: !

    May I ask three little quenstions?

    • How do I edit the font, its size and its colour that is shown on the backglass?
    • Is it a featured behavior that when exiting a table PinUp Popper switches to the next table in the playlist on its own?
    • Sometimes PinUp Popper confuses media files when two tables share an almost identical name (e.g. “TableXXX-Mod” and “TableXXX-Mod2”). Suddenly a wheel image used for table 1 is also shown for table 2 etc. Any tips here that help PinUp Popper to associate the right media files better?

    glad you’re liking it… all those questions and more have been asked/answered in the PinUP Forum here..  seek and ye shall find….

    also joing the FB PinUP group as that has tons of info as well…

     

    1 user thanked author for this post.
Viewing 20 posts - 41 through 60 (of 172 total)

The topic ‘PinUP System (Player and Popper Front-End) Install’ is closed to new replies.

©2019 VPinBall.com

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Vpinball.com

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

Create Account