This topic contains 82 replies, has 21 voices, and was last updated by  randr 2 months, 4 weeks ago.

Viewing 20 posts - 61 through 80 (of 83 total)
  • Author
    Posts
  • #66124
     Scotty VH 
    Moderator
    ModeratorMember

    I can’t get this to display with scores in Desktop mode.  I am using the FS version of the table.  Any ideas what I am doing wrong?

    #66125
     BorgDog 
    Participant
    MemberContributorvip

    change line 356 in the script from

    .hidden = 1

    to

    .hidden = 0

    and the dmd display will show up.

    #68476
     rothbauerw 
    Participant
    ContributorMembervip

    Finally got around to loading this on my cab.  OMG!!! Absolutely fantastic!

    Current Project: Perpetual updates of Pinball Magic


    Some users who have liked this topic:

    • avatar
    • avatar
    #76796
     softfish 
    Participant

    Using 1.03 I have no music sound coming from the table. Can someone possibly help me out here. My other tables are working fine. This table only plays Sfx sounds, no music.

    #76862
     arconovum 
    Participant
    MemberContributor

    Using 1.03 I have no music sound coming from the table. Can someone possibly help me out here. My other tables are working fine. This table only plays Sfx sounds, no music.

    Try the 8 or 9 keys first, it that does not work, Try this:
    Download this vpinmame cfg and nv files. replace both your spaceinb.cfg in /cfg & spaceinb.nv in /nvram with the files in this archive.

    This will wipe your scores for Space Invaders. And unsure if it will work. All I know is I had the same issue and I can’t even remember how I got around it.

    https://www.dropbox.com/s/ywkmppze6j6bv76/spaceinb.rar?dl=0

    #76921
     vogliadicane 
    Participant
    Member

    hmmm, now that I saw the preview image here again, I wonder, why it looks so different on my rig (s. comparison attached) :wacko: . On my set lights are really hazy, as if “modulate” was set to zero (it isn’t). My screenshot is from a  fresh download here from today [FS]…v1.03 btw and I did not tweak anything other than 4xAA, Post-ProcAA and In-Game AA disabled. I’m still on VPX 10.4 rev 3237).

    Attachments:
    #76925
     arconovum 
    Participant
    MemberContributor

    The Preview Image may have been recorded on version 1.0 of the table not the last 1.03 , so you can’t really use that as a basis for comparison.

    #76926
     Thalamus 
    Participant
    ContributorMember

    But the haziness that you describe might be because of your AA setting. Have you tried running with Nvidia DSR ?

    #76931
     arconovum 
    Participant
    MemberContributor

    @vogliadicane just reduce the global bloom level by one decimal value at a time, test each time until you are happy with the result.

    #77014
     vogliadicane 
    Participant
    Member

    @acronovum global you mean in the table settings, I assume (I don’t have something like that in the global VPX settings): stangely changing this value did not affect the look at all

    @thalamus: thanks, I’ll check that out

    #77015
     arconovum 
    Participant
    MemberContributor

    @vogliadicane could you please circle what you consider to be hazy in the pics

    #77021
     vogliadicane 
    Participant
    Member

    sure:

    although it is overall, I circled some areas, where it is quite obvious. Please note the surrounding of the hole (arrow). Above it is as expected, in my rig it looks pretty different. And I like more the look from your screenshot…

    Attachments:
    #77023
     HauntFreaks 
    Moderator
    vipContributorMember

    I believe what vogliadicane is saying when we use these in cab we tend to have them shaper with less arcade style lighting… personally 90% all table that make it to my cab get reworked to match all the other table in the cab…. just for continuity
    for instance here is how SI looks in my cab

    Attachments:
    #77040
     arconovum 
    Participant
    MemberContributor

    @vogliadicane is this what you would like?

    Attachments:
    #77077
     vogliadicane 
    Participant
    Member

    ^^yes, that’s what I’d like to have. E. g. in contrast to my rig the plasic with the hole covering the captive ball is beatuifully transparent in your screenshot. Illuminated but still transparent.

    Actually it is not such a big problem, I’m just wondering, why it is rendered so different for me. And of course I’d like to have my stuff set up perfectly.

    #77078
     arconovum 
    Participant
    MemberContributor

    ^^yes, that’s what I’d like to have. E. g. in contrast to my rig the plasic with the hole covering the captive ball is beatuifully transparent in your screenshot. Illuminated but still transparent.

    Actually it is not such a big problem, I’m just wondering, why it is rendered so different for me. And of course I’d like to have my stuff set up perfectly.

    Its not rendering differently, I modified the original back to that look. I will PM you with a link.

    1 user thanked author for this post.
    #85656
     rennervision 
    Participant

    Another person was asking about missing sounds, and I know those are turned on in the dip switch menu, but that’s not coming up for me when I press F6.  Does anyone know what I need to add/change in the script to be able to access that?

    #85660
     arconovum 
    Participant
    MemberContributor

    Another person was asking about missing sounds, and I know those are turned on in the dip switch menu, but that’s not coming up for me when I press F6. Does anyone know what I need to add/change in the script to be able to access that?

    F6 to open menu , then select ‘background thumping sounds’ and ‘noises and background’ then click OK, then F3 to reset to save settings.

    #85667
     rennervision 
    Participant

    Right – the problem is F6 doesn’t bring up anything though.  Is there an edit I need to make in the script to get that to work?

    #85668
     randr 
    Keymaster
    ModeratorMember

    Your not in exclusive full screen are you? I don’t think you will see f6 unless in windowed mode

    We need a POP front end signature!!! Or no?

Viewing 20 posts - 61 through 80 (of 83 total)

You must be logged in to reply to this topic.

©2018 VPinBall.com

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Vpinball.com

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

Create Account