Currently, there are 0 users and 0 guests visiting this topic.
Viewing 20 posts - 121 through 140 (of 270 total)
  • Author
    Posts
  • #53678
    flyrev
    Participant
    @flyrev

    Anyone experiencing crashes with generic errors like this? How would I debug that? Not sure what the exact state of the game was when it crashed, though. Probe was about to be launched at least. But I’ve launched a lot of probes. Game was stuttering a few times before finally crashing. I had a lot going on, completed a few modes and so on. Went through a Borg MB. Can play a few more games and see if I can pinpoint the preceding event.

    Attachments:
    #53683
    randr
    Keymaster
    @randr
    ModeratorMember

    That could be anything! Make sure no virus programs are running in windows or any other programs that could run in background like defender if running newer windows version 10

    ********************************************************
    Messing with the VPinball app and push notifications.
    So if you haven't downloaded app yet what are you waiting for!?
    for IOS and Android

    ********************************************************

    #56964
    Jesperpark
    Participant
    @jesperpark
    Member

    Thanks for the update Knorr!!!

    #56965
    TNT2
    Participant
    @tnt2
    Member

    Thanks Knorr!

    #56983
    leevuth
    Participant
    @pinvuth

    Great job, thanks

    #56988
    senseless
    Participant
    @senseless
    Member

    Yeah! An update of STTNG. Didn’t think you could update this great build. Thanks Knorr!

    #56989
    randr
    Keymaster
    @randr
    ModeratorMember

    Oh wow! Thank you knorr!!

    ********************************************************
    Messing with the VPinball app and push notifications.
    So if you haven't downloaded app yet what are you waiting for!?
    for IOS and Android

    ********************************************************

    #56990
    flyrev
    Participant
    @flyrev

    With SAM builds I get weird results with this table. Anyone know of a SAM build which would also support this table? (Or, is there an easy way of having them live side-by-side, the installer seems to be writing entries to the registry as opposed to merely having the configuration stored in a regular folder).

    #56991
    Thalamus
    Moderator
    @thalamus
    ContributorMemberModerator

    Love updates.
    Looking at the update log, I’m curious, updated physics ? But .. but, this table plays amazing already :)

    Thank you – I’m sure I’m going to love it.

    #56993
    Pinbolt
    Participant
    @pinbolt
    Member

    Thank you for the update.

    #57024
    vogliadicane
    Participant
    @vogliadicane
    Member

    Great update! The added lights are mostly those on the sidewalls, right? Love them, it is much more vivid now; give us even more! ;)

    For the physics not sure, what you changed, but it feels very grippy.

    For the overall experience I’d say a definite progress! :good:

    P.S.: now the original Bord Ship looks good, was screwed up (for me) in previous versions and from some reasons I prefer this one. Now give us an option for white probe canons. I know I’m annoying but I played this table A LOT in th 90s and I miss them. Wait: and a default coin drop sound…

    #57061
    xantari
    Participant
    @xantari

    So, so much sexyness with this table. Thank you Knorr and Clark Kent!

    #57089
    emuoyaji
    Participant
    @emuoyaji

    Hello. Everyone.
    It is a very wonderful table, but there are problems with graphics.
    It seems that the specified texture is not pasted.
    What should I do?
    Please help me.

    I am using Windows 7 SP1, AMD HD7770, VPX 10.3.
    Video drivers are the newest.

    Attachments:
    #57163
    Knorr
    Participant
    @knorr
    vipContributor

    Hello. Everyone. It is a very wonderful table, but there are problems with graphics. It seems that the specified texture is not pasted. What should I do? Please help me. I am using Windows 7 SP1, AMD HD7770, VPX 10.3. Video drivers are the newest.

     

    I didn´t test the table yet for 10.3. Anyone else having those problems? Looks more like a fault material setting…

    #57164
    randr
    Keymaster
    @randr
    ModeratorMember

    I don’t have 10.3 in cab yet but will test it tonight if nobody else answers first

    ********************************************************
    Messing with the VPinball app and push notifications.
    So if you haven't downloaded app yet what are you waiting for!?
    for IOS and Android

    ********************************************************

    1 user thanked author for this post.
    #57165
    TNT2
    Participant
    @tnt2
    Member

    Uh-oh. And I was just about to upgrade to 10.3. Maybe I should wait.

    #57167
    Drybonz
    Participant
    @drybonz
    Member

    Report it as a bug in toxie and fuzzel’s beta thread.

    #57169
    Chapel
    Participant
    @chapel78

    I’m using Windows 7 sp1, GTX 760, and VPX 10.3 in my cab and did not have any error (graphical or otherwise)with it. Loads up and plays fine so don’t know if it is due to 10.3. Thanks for the update, Knorr!

    #57173
    Thalamus
    Moderator
    @thalamus
    ContributorMemberModerator

    Didn’t notice any problem yesterday. Will re-check tomorrow, don’t have time tonight.

    #57189
    HauntFreaks
    Moderator
    @hauntfreaks
    vipContributorMember

    looks and plays terrific here….
    unless I’m missing something

    Attachments:
Viewing 20 posts - 121 through 140 (of 270 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.

©2020 VPinBall.com

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

Create Account