Currently, there are 0 users and 0 guests visiting this topic.
Viewing 20 posts - 41 through 60 (of 76 total)
  • Author
    Posts
  • #123485
    randr
    Keymaster
    @randr
    ModeratorMember

    I think I’m running latest rom 160. Would that be an issue?

    ********************************************************
    Messing with the VPinball app and push notifications.
    So if you haven't downloaded app yet what are you waiting for!?
    for IOS and Android

    ********************************************************

    #123487
    outhere
    Moderator
    @outhere
    MemberContributorvipModerator

    I am also using rom 156h with — The Walking Dead_Siggis_TWDMod1.0 without problems

    #123489
    randr
    Keymaster
    @randr
    ModeratorMember

    so maybe its due to 160 rom. will try 156 and report back…..

    ********************************************************
    Messing with the VPinball app and push notifications.
    So if you haven't downloaded app yet what are you waiting for!?
    for IOS and Android

    ********************************************************

    #123490
    Thalamus
    Moderator
    @thalamus
    ContributorMemberModerator

    at91jit disabled maybe ?

    #123491
    trochjochel
    Participant
    @trochjochel

    maybe interesting could be the problem. However, I only set the sound volume in the rom to zero. and have tested them briefly without problems. Did the 160 only edited because many have asked for it. I was and am satisfied with the 156h .the pack has to run smooth with the 156h because I have used the for the complete processing

    #123492
    TerryRed
    Moderator
    @terryred
    MemberContributorModerator

    i can confirm that table or i should say pinmame slows to a crawl with this pak. unplayable after 2 -3 min for me while the table without the pak enabled plays perfectly fine. :wacko:

    That is most likely at91jit related, as that was a problem before pup-packs were even a thing. However, running with a pup-pack can bring out that problem more than normal.

    #123499
    outhere
    Moderator
    @outhere
    MemberContributorvipModerator

    Turning on/off at91jit —- A good read me

    https://vpinball.com/wiki/visual-pinball-knowledge-base/turning-onoff-at91jit/

    #123520
    randr
    Keymaster
    @randr
    ModeratorMember

    Was not rom,

    Was not jit.

    Was the table i had(dozer). Downloaded Siggi mod and it works fine now.  :wacko:

    Hope that helps others



    @nailbuster

    ********************************************************
    Messing with the VPinball app and push notifications.
    So if you haven't downloaded app yet what are you waiting for!?
    for IOS and Android

    ********************************************************

    #125551
    flaype
    Participant
    @flaype

    Hi,

    My dmd is laggy with the puppack :/ With a b2s backglass, no problem :(

    sad to not be able to use the puppack :'(

     

     

    Config : Amd 2700x / 16 Go DDR4 3000 / SSD 512 Go / GTX 1080 Ti
    Cab : 40" 4K - 3 screens

    #125562
    trochjochel
    Participant
    @trochjochel

    the dmd is laggy ? first time i heard this must be something in your setup or other programms working in the background . try the twd mod here from vpinball with my rom that is with this pack and delete or rename your db2s for this table.

    #150183
    force10wind
    Participant
    @force10wind
    Member

    Man this table just ruined the FX3 table as it cannot compare to this. This raises this table to another level!

    Love it! Thanks for thinking of us 2 screen folks I saw you had the option built right in.

    Heinz

    #162110
    kenswift
    Participant
    @kenswift

    mine just cycles through the intro screen for the walking dead over and over. any ideas?

    #162139
    trochjochel
    Participant
    @trochjochel

    mine just cycles through the intro screen for the walking dead over and over. any ideas?

    any other puppacks that run correct? you have to install dmdext(freezy 1.7.1

     

    #162149
    kenswift
    Participant
    @kenswift

    All pups work great. Haven’t seen this issue before. Latest version of freezy. Seems like I’m the only one so not sure what I could have done wrong but have a ton of pups working fine. Let me know whatever you think, super excited for this one

    #162154
    outhere
    Moderator
    @outhere
    MemberContributorvipModerator

    Latest version of freezy  ?
    Windows version ?
    LCD or Real DMD – If real which one ?
    Computer Specs ?
    Have you tried a different walking dead game ?
    Tried different roms ?
    With or without exclusive full screen mode ?

    #162586
    kenswift
    Participant
    @kenswift

    Figured it out. Topper screen was overlaying everything. Looks good and thanks

    #165002
    Tom
    Participant
    @armyaviation
    MemberContributor

    I want to check my facts in case i am wrong.  156h and 160h are the LE roms and Siggi’s table is the LE table correct?  I have 156h working fine, i get errors when checking the 160h rom.  I used the one from this pack and even got the LE rom from stern and neither worked.  The one in the PUP that is labeled twd_160h has twd_160.bin in it.  Vpinmame says it should be twd_160h.bin.  make a difference?  you shouldnt use a 160 rom on a LE table only the 160h rom correct???

    #165005
    Tom
    Participant
    @armyaviation
    MemberContributor

    i got the bin file from the stern site to work with 160h, i didnt rename the bin, kinda confusing because vpinmame says it should be labeled different twd_160h.bin vs twd160LE.bin… did the roms in this file have muted audio, if so then the one from the stern site wont.

    #165009
    trochjochel
    Participant
    @trochjochel

    i got the bin file from the stern site to work with 160h, i didnt rename the bin, kinda confusing because vpinmame says it should be labeled different twd_160h.bin vs twd160LE.bin… did the roms in this file have muted audio, if so then the one from the stern site wont.

    the 156h is the rom with which I created the pack and which I also use myself. I completed the 160h afterwards on request, and only tested it briefly I can not say whether it works 100%. (should actually) both roms in the download are muted

    #165011
    Tom
    Participant
    @armyaviation
    MemberContributor

    I couldn’t get the 160h Rom to work.  I think the bin file supplied is for the 160 rom not the 160h.  I could be mistaken though.  Thanks

Viewing 20 posts - 41 through 60 (of 76 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.

©2021 VPinBall.com

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

Create Account

The Vpinball app

FREE
VIEW