Currently, there are 0 users and 0 guests visiting this topic.
Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)
  • Author
    Posts
  • #148339
    rgarriott
    Participant
    @rgarriott
    Member

    Hello everyone, just wondering if anyone has come across this error before. The table has been up and running but now when i go to the table i get a U22 error when i start the table. Any thoughts?

     

    Thanks Ryan

    #148343
    themotherbrain
    Participant
    @themotherbrain
    Member

    I could be wrong, but I believe you can solve that by pressing f1 and checking “skip startup test”. I got that error before as well.

    2 users thanked author for this post.
    #148346
    rgarriott
    Participant
    @rgarriott
    Member

    That did the trick.

    #175834
    zimbakin
    Participant
    @zimbakin
    Member

    Even though this is an old post, I had this issue tonight and discovered another way around.

    I like the startup tests… it’s a pinball thing.
    So another solution is to use the tom_13 rom, as this problem is unique to the 14 home rom.
    Don’t forget to update the table script, cgame.. to ‘tom_13’ and it works fine.

    #175888
    The Loafer
    Participant
    @theloafer
    Member

    Hi  Using TOM_13.rom does come at a cost, I believe the prototype saw mod only works with the 14 home rom

Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.

©2020 VPinBall.com

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

Create Account

The Vpinball app

FREE
VIEW