This topic contains 190 replies, has 87 voices, and was last updated by  bartzenegger 2 weeks, 4 days ago.

Currently, there are 0 users and 1 guest visiting this topic.
Viewing 20 posts - 121 through 140 (of 191 total)
  • Author
    Posts
  • #110669
     ginox 
    Participant

    aiutoaiuto

    #110675
     Jesperpark 
    Participant
    Member

    aiutoaiuto

    https://vpinball.com/forums/topic/tom-jerry-williams-2018/page/6/#post-110345

    1 user thanked author for this post.
    #110716
     Micronaut 
    Participant
    Member

    it`s a master piece. :good:

    thanks. :bye:

     

    1 user thanked author for this post.
    #113279
     knightrider 
    Participant
    Member

    3.2 installed…10.6 now installed..on my home pc…i don’t want beta on my cabinet… i got the game name not found script error. tomjerry.zip in roms..don’t know what’s wrong

    #113290
     Pinfan45 
    Participant
    Member

    I got that same error as well. :-( I’ll

    wait for the Experts to respond.

    Thanks

    #113292
     outhere 
    Participant
    MemberContributorvip

    Your using this 3.2

    http://vpuniverse.com/forums/topic/3651-sambuild32-beta-thread/?page=4&tab=comments#comment-42321

    1 user thanked author for this post.
    #113653
     exodus_cl 
    Participant

    I haven’t been able to fix the “no game name” error? I did everything as instructed, but still the same :(

    #113654
     randr 
    Keymaster
    ModeratorMember

    Did you re run setup for vpinmame when you updated it? You always should do that

    ********************************************************
    Messing with the VPinball app and push notifications.
    So if you haven't downloaded app yet what are you waiting for!?
    *******************************************************

    1 user thanked author for this post.
    #113655
     exodus_cl 
    Participant

    Hi!

    Yes I did, I can also see and run the rom using Vpm   :unsure:

     

    awww silly me, I had changed the cgamename to “tomjerry” when I was trying to make it work and saved the table with that edited script, I redownloaded the table in order to load the default script and now it seems to be working, I see a texture errror, but that has to be the crappy video chipset mi laptop has, I’m going now to test on the cab  :yahoo:

    1 user thanked author for this post.
    #113656
     randr 
    Keymaster
    ModeratorMember

    Hmm well then that does seem odd. Show a screenshot of the actual error that may help. Also try loading it in non exclusive full screen

    ********************************************************
    Messing with the VPinball app and push notifications.
    So if you haven't downloaded app yet what are you waiting for!?
    *******************************************************

    2 users thanked author for this post.
    #113758
     exodus_cl 
    Participant

    Thanks for your help Randr, I edited the post before this, I got it working finally!!!

    does anyone know how to turn the volume up?

    #113761
     outhere 
    Participant
    MemberContributorvip

    Try This

    http://mjrnet.org/pinscape/PinVol.html

    1 user thanked author for this post.
    #114313
     nickbuol 
    Participant

    This table is super fun and looks amazing.  Awesome job.

    I do, however, have one issue.

    Has anyone else had the game stop when entering a high score?  I will get prompted to enter initials, but then nothing else happens.  The table is still active in that the lights are still “blinking” and the background sound is still playing, but just can’t do anything but exit the table.  Doesn’t matter if it is 1 or 2 players.  Setup is a 2 monitor plus PIN2DMD configuration.  Here is a quick video.  At the end I just exit out to PinUp, so when you see the ball moving again, it is just the table video for the menu.

    https://www.youtube.com/watch?v=ywg4nn_etTU

    Any ideas are welcome.  Thanks.

    #114450
     PinballerinID 
    Participant

    I too am having the issue of the table not accepting input at the high scores.  Thanks!

    #114816
     Joker00058 
    Participant

    Hmm, looks fantastic from the pictures but so far have just been getting the game not found script error.  :unsure:

    #114820
     nickbuol 
    Participant

    Hmm, looks fantastic from the pictures but so far have just been getting the game not found script error. :unsure:

    What is the ROM name listed in your Script for the game (search for GameName in the script)?

    There were a couple of versions of this.  One that used a ROM name from a different table, and one specifically for Tom & Jerry.

    1 user thanked author for this post.
    #114824
     outhere 
    Participant
    MemberContributorvip

    Everything you need comes with the game Except the back glass
    but you may also be having this problem

    http://vpuniverse.com/forums/topic/3880-cursor-disappears-vp-x-10-please-help/?tab=comments#comment-42286

    1 user thanked author for this post.
    #114856
     Marcbud 
    Participant

    Here you go Bob – and remember – you need a fairly new 3.2 beta for this to work. Remember to thank Carny guys. He does an amazing job for us.

    http://vpuniverse.com/forums/files/file/5465-tom-jerry-hollywood-heat-unofficial-mod/

    For the first time … in a very long time – it seems that Toxie is actually the one with the newest VPM https://www.vpforums.org/index.php?showtopic=27063&page=1

    That of course doesn’t support Stern color rom. Once 4683 or newer is available in the “regular for most ??” release thread will it support tomjerry.zip.

    I am a new cab builder and had everything up and running great, including trochjochel’s awesome PUP Pack for Spiderman using his patched color ROM smanve_101c.zip.  Just beautiful!

    Then I upgraded to the latest Toxie 3.2 VPM release and BAM – the dreaded “Game Name Not Found” pops up directly related to the rom name.  Using VPM Setup/Test, the ROM smanve_101c is not even listed (any more).  I went through all the forums regarding this problem, tried everything, nothing worked, and then I found this post which makes me think that the change to remove / disable color ROM support might have been intentional on his part?  :scratch:

    Can you recommend a version that I could revert to to overcome this problem?

    Thanks in advance!

    Marcbud

    #114857
     Thalamus 
    Moderator
    ContributorMemberModerator

    That makes perfect sense. The official VPM is still “hosted” on VPF and the colored match VPM is on VPU. You just need to do that you did again, but this time with the file from the beta tread on VPU that is once again newer than the official.

    http://vpuniverse.com/forums/topic/3651-sambuild32-beta-thread/?page=3

    #114859
     outhere 
    Participant
    MemberContributorvip
Viewing 20 posts - 121 through 140 (of 191 total)

You must be logged in to reply to this topic.

©2019 VPinBall.com

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

Create Account