This topic contains 191 replies, has 49 voices, and was last updated by  jbg4208 1 month, 1 week ago.

Viewing 20 posts - 41 through 60 (of 192 total)
  • Author
    Posts
  • #42101
     Daryl 
    Participant
    Member

    I can get this to run perfectly on my desktop Windows 7 PC, but my Win XP Cab is still sitting on an early version of the WIP as I continue to get the “Line 1 Ultra DMD is rendering” error on later versions 1.0 and 1.1. :wacko: Strange.

    Sounds liike you are missing some files in the KissUltraDMD directory

    #42104
     ced 
    Participant

    hello daryl , thx for this great table , but i have a problem line 1…

    Attachments:
    #42113
     Daryl 
    Participant
    Member

    hello daryl , thx for this great table , but i have a problem line 1…

    kiss_problème

    Did you create the KISS.UltraDMD directory in <vp>/tables and place all the KISS.Ultradmd files from that directory (in the 1.0 zip) there?
    Edit .. and grab the 1.1 update for the latest .vpx file and updated .vbs files (I can tell that the pf image is from the original release)

    #42116
     Drybonz 
    Participant
    Member

    I just realized there was an official 1.0 and 1.1 version of this!  Ahhhh!  I need to go through and “favorite” every table thread so I get notifications.

    Thanks, Daryl.    :good:

    #42120
     Drybonz 
    Participant
    Member

    Does UltraDMD have a way to maintain the DMD position per game?  Every time I move this one, it seems to also move AMH.

    #42121
     Daryl 
    Participant
    Member

    Does UltraDMD have a way to maintain the DMD position per game? Every time I move this one, it seems to also move AMH.

    UltraDMD does indeed only have one setting for all tables *but* if you check my kissDMDV2.vbs script you can see the simple registry writes required.
    So take those couple of lines and add it to AMH to set the x/y for each of the tables.


    Some users who have liked this topic:

    • avatar
    • avatar
    #42122
     Drybonz 
    Participant
    Member

    Ok, sounds good… I’lll take a look at it tonight.  Thanks.

    #42123
     TylerDurden67 
    Participant

    hello daryl , thx for this great table , but i have a problem line 1… kiss_problème

    Did you create the KISS.UltraDMD directory in <vp>/tables and place all the KISS.Ultradmd files from that directory (in the 1.0 zip) there? Edit .. and grab the 1.1 update for the latest .vpx file and updated .vbs files (I can tell that the pf image is from the original release)

    got the same error too,using latest ultradmd version 1.4.16050500,using latest vpx beta and table updated to 1.1

    all installed like it does (since its working fine with older ultradmd version)

     

    everytime the ball touch an bumper or else,got the notification and all is over

     

    #42124
     TXT11 
    Participant

    TylerDurden67 – I had the exact same issue with an early WIP of the table.  I ended up removing everything to do with the table and UMD and reinstalled it all over again and I could get a playable table….


    Some users who have liked this topic:

    • avatar
    #42133
     ced 
    Participant

    hello daryl , thx for this great table , but i have a problem line 1… kiss_problème

    Did you create the KISS.UltraDMD directory in <vp>/tables and place all the KISS.Ultradmd files from that directory (in the 1.0 zip) there? Edit .. and grab the 1.1 update for the latest .vpx file and updated .vbs files (I can tell that the pf image is from the original release)

    yes I do….I update version 1.1 , ultradmd 1.4 , last vpx 10.2 bèta , vpinmame sam ,vbs…ect…no problem with amh….I had this problem too version 1.0….I have play table with only 1 screen for testing , maybe it’s the problem…i don’t know….ultradmd it’s good , db2s is launch….

    for the playfield image it’s normal , i had test in HD not in fullhd….

    #42136
     Pinfan45 
    Participant
    Member

    Daryl

    Thanks for all the Updates. I have waited for all the updates before I try installing your Awesome

    Fantastic table. Could you please post where to install the files? I understand the table and BG go in

    tables folder. and the music files I know where to put that. but the rest of the files such as Ultra Dmd.

    Thanks Appreciate your help. :good:

    #42150
     Naboodiver 
    Participant

    I can’t get the game to start when launched by PinballX..    Anyone else having this issue?    Starts fine when started from VP10 Vpinball.

    #42164
     TylerDurden67 
    Participant

    TylerDurden67 – I had the exact same issue with an early WIP of the table. I ended up removing everything to do with the table and UMD and reinstalled it all over again and I could get a playable table….

    Thanks for the tip

    BTW, I never played an wip version of the table, only 1.0 and 1.1.

    I think it’s an udmd issue, older version, except crappy weird colors on pin2dmd,are working good. Only latest one bugs.maybe in the scene builder since AMH is working well on older and new version. When you see the Udmd log, you can check that it doesnt find a file, black.Bmp.

    But this file is on the.kiss.Ultradmd folder.  Maybe something to look at too.

     

    Thanks Daryl for your great work, your table is really cool!

    #42189
     Daryl 
    Participant
    Member

    I can’t get the game to start when launched by PinballX.. Anyone else having this issue? Starts fine when started from VP10 Vpinball.

    It works fine in Pinballx – confirmed this the other day.

    #42190
     Daryl 
    Participant
    Member

    hello daryl , thx for this great table , but i have a problem line 1… kiss_problème

    Did you create the KISS.UltraDMD directory in <vp>/tables and place all the KISS.Ultradmd files from that directory (in the 1.0 zip) there? Edit .. and grab the 1.1 update for the latest .vpx file and updated .vbs files (I can tell that the pf image is from the original release)

    yes I do….I update version 1.1 , ultradmd 1.4 , last vpx 10.2 bèta , vpinmame sam ,vbs…ect…no problem with amh….I had this problem too version 1.0….I have play table with only 1 screen for testing , maybe it’s the problem…i don’t know….ultradmd it’s good , db2s is launch…. for the playfield image it’s normal , i had test in HD not in fullhd….

    In VPX, Help About … Revision  2842 ?

    From Ultradmd directory.. run UltraDMD right click .. does it show UltraDMD Version 1.4.15050500

     

    <vp>/tables/KISS.UltraDMD   contains about 126 files.

    https://drive.google.com/drive/folders/0Bw634VKBDeRLb0doRGR5NWZMejQ?usp=sharing

    #42191
     ced 
    Participant

    thx daryl for reply :)

    my ultradmd 1.4 version is 16xxxxxxx and not 15xxxxxxxx

    vpx 10.2 beta rev. 2847 and I have 126 files in kiss.ultradmd and kiss.ultradmd is not in vp/tables but in vp/tables_vp10….maybe it’s the problem ???

    edit: I have place the table and kiss.ultradmd in vp/tables for testing and always the same problem…..

    #42194
     Adrian 
    Participant

    Hey Daryl, after playing the table for over 30 min no stop and getting above 189 Million + there is an issue with the table keeps giving the ball back after demon multiball and completing Starchild. the balls just keep coming back into play…

    #42206
     bouriko 
    Participant

    Yep Thx for this great table

    for all people have trouble with error line 1 bla bla bla ….

    try UltraDMD version 1.3

    work fine for me after downgrade version of ultraDMD

    thx again

    #42216
     TylerDurden67 
    Participant

    Yep Thx for this great table for all people have trouble with error line 1 bla bla bla …. try UltraDMD version 1.3 work fine for me after downgrade version of ultraDMD thx again

    we know that’s its working with older version of udmd but as said before,latest version works at 100% with pin2dmd,you can change dmd colors too . olders version can’t

    #42222
     Daryl 
    Participant
    Member

    kiss-189-Million Hey Daryl, after playing the table for over 30 min no stop and getting above 189 Million + there is an issue with the table keeps giving the ball back after demon multiball and completing Starchild. the balls just keep coming back into play…

    Wow this will take some thinking on what it could be … is this 1.1? I know there was an issue with 1.0 and front row.

Viewing 20 posts - 41 through 60 (of 192 total)

You must be logged in to reply to this topic.

©2018 VPinBall.com

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Vpinball.com

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

Create Account